Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^

Obzvlášť oceňuju, že snaha o nezaujatý pohled byla úspěšná.

4 2
možnosti

Ano, nějak tu bitku policajti rozpoutat museli. K tomu je nejlepší model klasického provokatéra z dob před rokem 89. Doba se změnila, tehdy nebyly PET lahve které nikomu neublíží a tak hodili papírovou kouli aby to vypadalo. Vím to, zažil jsem to mockrát.

4 1
možnosti
OU
PK

Jak chcete  dialogem vyřešit třeba jen hlučnost některý jednodušších jedinců? Protože i tím cikáni trápí majoritu....

8 2
možnosti
Foto

Být vámi, tak tam jdu a zkusím to přednést:) Těžko posoudit co konkrétně s hlukem, ale třeba tam s tím někdo bude mít zkušenosti. Probrat všechno to, v čem vidíte problém.

3 1
možnosti
Foto

No..v úterý bude radnice jednat s občany.  Ale upřímně jsem zvědavá kolik z těch, co byli na demonstraci ať už jako čumilové a nebo ne a z těch, co si pořád stěžují na netu tam dorazí. Protože kdo tam nedorazí, tak brečí hezky, ale na špatným hrobě:)

4 0
možnosti
OU
PJ

tak jak? 'milník' nebo 'omyl'? co tam mělo být vlastně napsáno?

já se obávám, že vzhledem ke kontextu spíš ten 'omyl', páč milník je úplně něco jinýho a nesouvisí to s mýlkou...

0 0
možnosti
Foto

Jako bývalý budějičák si myslím, že to, co píšete, není moc daleko od pravdy. Kromě této roviny je však mediální pravda (viděli jsme ji v televizi), jiná. A je pravda Cikánská a je pravda podnikatelská a je pravda úřední. Všechny se míjí s pravdou reálnou.

3 0
možnosti
VK

Pro mne jsou zajimave a cenne rozhovory s lidmi primo z CB, kteri jasne rikaji, ze o podobne akce nestoji. Taky je zajimave slozeni demonstrujicich, kdy z CB je jich minimum.

3 1
možnosti
Foto

Jasně. Tam se etablovali hlavě fašisté a nacionalisté. Jenže definují, extrémně, společenský problém. A jak se pak snadno stát fašistou?

3 0
možnosti
MB

Hezky napsáno, karma.R^

3 0
možnosti
DJ

Fajn, dobře zpracováno. Karma R^

Jsem zvědavý na příští pátek a v co se (ne)zvrhne.

7 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1479x
Ani eurohujer, ani euroskeptik, nýbrž v ČR vážně ohrožený eurorealista. Ani komanč, ani nácek, ale pragmatik dle svého. Motto blogera: Všem se nikdy nezavděčíš.

Seznam rubrik